Dag 6

Reisdag 6 Los Angeles

Vandaag dag 2 in Los Angeles. Gister schreef Susanne nog dat we aardig over de jetlag heen waren, toch waren we erg moe en hebben ook lekker lang geslapen het is tenslotte vakantie!!

We hebben lekker licht ontbeten bij het hotel, lekker eieren met een bagel! Daarna gekeken hoe we het beste bij Venice Beach konden komen. De makkelijkste manier was met de bus die vertrok tegen over het hotel.

Helaas was het de hele dag bewolkt zodoende was het niet zo druk bij Venice Beach, je heb daar een skatebaan hier waren aardig wat mensen aan het skate, we hebben hier even staan kijken want die zag er gaaf uit!

Daarna zijn we naar muscle beach gelopen en hebben we daar even gekeken ook hier was het vrij rustig! Wel leuk om dit een keer met eigen ogen te zien! Hierna hadden we opties of terug met de bus of lopen naar de Santa Monica pier, Het laatste hebben we gedaan.

In de middag hebben we lekker even een broodje gehaald bij de Subway en zijn we naar de bioscoop gegaan, we zijn naar de film baywatch geweest, aanrader!!

Vlak bij de pier heb je een winkel straat hier Zijn we (weer) wezen winkelen en hebben we weer wat gekocht! Susanne had trek in Pizza zodoende zijn we bij een leuk pizzarestaurant wezen eten.

In een Amerikaans restaurant zijn de obers altijd heel erg beleefd, ze willen namelijk een hoge fooi aangezien het basis salaris laag ligt. Zodoende kwam de Ober naast ons staan om een praatje te maken, uit eindelijk kwam hij er achter dat we uit het buitenland kwamen en vroeg wat het doel was van de reis. Het woord honeymoon opent hier in Amerika heel vee deuren, we vertelde dat we vorige week getrouwd waren en hij ging ons meteen feliciteren. We kregen hierdoor een gratis voorgerecht en een gratis toetje!! Erg grappig en leuk hoe de Amerikanen er mee omgaan.

In de avond zijn we naar de pier gelopen, hier op is een kermis en het eind van route 66. Ik(Mike) hoop hier nog een keer te staan alleen dan hoop ik de route te rijden op een grote Harley.

Nu zijn we pas net weer in hotel we zijn lekker terug gelopen. Morgen een lange rit voor de boeg en gaan we richting Las Vegas!! Wij zijn erg benieuwd wat we hier gaan aantreffen!!!!