Dag 5

San Simeon naar Santa Monica

Gisreavond na het schrijven van het webblog terug naar het strand gegaan. Op dat zelfde moment kwamen er dolfijnen vlakbij voorbij zwemmen! Heel bijzonder! Daarna nog gezellig op het strand bij het kampvuur gezeten en Lee en Robert, 2 Amerikanen, ontmoet. Ze waren zeer onder de indruk van onze reis. Zij waren nog nooit Californie uit geweest.
Vanochtend vroeg opgestaan voor ons vertrek richting Santa Monica. Onderweg in Morro Bay de "Morro Rock" bewonderd. Door de mist was de bovenste helft niet zichtbaar. Jammer. Toen verder naar Solvang, een Deens dorpje in Amerika. Hier werd het weer al beter. In Santa Barbara nog een stop gehouden om de zee in te duiken. Hier was het 29 graden.
Toen uiteindelijk op weg naar Santa Monica. Helaas vanaf Santa Barbara langzaamrijdend verkeer. Om 19.00 uur waren we in ons hotel. Gauw ingecheckt en koffers naar de kamers gebracht. Te voet zijn wij naar Santa Monica Pier gegaan. 3 kwartier lopen maar na een dag in de auto geen probleem. Morgen gaan we naar Los Angeles!