Dag 5

Cambria

Vandaag een heerlijk relaxt dagje. We hebben vanmorgen lekker rustig aan gedaan. Wederom hebben we een hotel inclusief ontbijt dus dat hebben we op ons gemakje gedaan. Daarna zijn we naar de dichtsbijzijnde Walmart gereden, ongeveer een half uurtje rijden. Je rijdt dan echt door een heel ander natuurgebied, dorre heuvels waar nauwelijks huizen staan, hier en daar zie je af en toe een paar koeien en brievenbussen langs de weg. Verder zijn er veel wijngaarden in dit gebied.

In de Walmart hebben we onze vriezer voor onderweg gescoord. Verder wat lekkere dingen, sap en water. Daar word ik door de mannen een beetje mee geplaagd, aangezien ik steeds maar vraag naar water. Nu vinden ze het dolletjes als ik water heb 🤣.

Jelle en Lotte hadden de rest van de dag behoefte aan “niets” meer. Wij zijn nog even downtown Cambria gegaan. Het is een leuk klein stadje met veel galerieën. Grappig om even doorheen te slenteren en te kijken. Daarna zijn wij ook lekker gaan relaxen, even zwemmen en genieten van het zonnetje 🌞.

In de avond hebben we net als gister heerlijk gegeten in het hotel. Nu ons nog even voorbereiden op de reis van morgen en weer lekker op tijd slapen want morgen is er weer genoeg te doen.

Lieve Judith, van harte 🎉 gefeliciteerd met je 🎈verjaardag 💐!