Dag 6

Los Angeles

Vanmorgen zijn we op tijd gaan ontbijten zodat we vroeg konden vertrekken want er staat aardig wat op het programma. Om 9.00 uur zaten we in de auto.

We zijn eerst naar Pismo Beach gereden. Daar hebben we een korte stop gemaakt bij een rots vol met Pelikanen. Het stinkt er wel een beetje naar vis ๐Ÿคญ. Daarna zijn we op advies van Lotte naar het shopping centrum gereden, daar zijn de outletwinkels die belangrijk zijn! Het shoppen is daar goed geslaagd ๐Ÿ‘.

In de middag zijn we naar Santa Barbara gereden. Een mooi stadje aan het strand waar we even de pier op gelopen zijn.

Daarna zijn we naar ons hotel in Los Angeles gereden. Dat viel niet mee want het was een en al file ๐Ÿ˜”. Wat een drukte op de weg. Uiteindelijk waren we om 18.15 uur in het hotel. Na het inchecken zijn we naar het bekende Hollywood sign gereden. Een paar leuke fotoโ€™s gemaakt! Dan op weg naar de Walk of Fame. Hier hebben we een lekkere burger ๐Ÿ” gegeten en natuurlijk weer een paar mooie fotoโ€™s geschoten.

Hierna zijn we nog (samen met 2 Monicaโ€™s ๐Ÿ˜) doorgereden naar Santa Monica. Hier is een ook een bekende Pier met kermis en allerlei toeristische rommeltjes. De allerleukste verrasing was dat we de dolfijnen ๐Ÿฌ voor onze neus zagen zwemmen. Dat is helaas niet vast te leggen op de camera maar wel bijzonder gaaf om te zien.

Nu liggen we moe en voldaan in ons bedje.

Lieve zussie en zwager; voor jullie zit de vakantie er helaas op. Kom veilig thuis! ๐Ÿ˜˜

Lieve Steven en Jantine; veel succes voor Vincent โœˆ๏ธ๐Ÿ›ณ die het grote avontuur tegemoet gaat.