Dag 3

Monterey

Vannacht hebben we weer heerlijk geslapen. We waren weer op tijd uit de veren om te ontbijten en de auto op te halen. Best wel benieuwd welke auto er klaar zal staan voor ons. Rond 10.00 zijn Johan en ik naar Hertz gelopen, daar waren we niet de enige die kwam voor een auto. Aansluiten in de rij en lachen om alle mopperende Nederlanders die voorbij liepen en achter ons aansloten 😂. Uiteindelijk kregen wij te horen dat de auto nog niet klaar was en over 2uur konden we terug komen.... dat viel een beetje tegen (zeg maar gerust 2 beetjes😡). Ook deze Hollanders gingen mopperend 😤 voorbij. We wisten ook nog niet welke auto we mee gingen krijgen en voor grote autoliefhebbers is dat best lastig. Wij terug naar het hotel waar Jelle en Lotte op ons zaten te wachten met alle koffers.
Eerst maar een bakkie koffie drinken. Rond 12.00uur zijn we weer terug gegaan naar Hertz. We hadden geluk want “onze” auto was zojuist klaar, een Ford Explorer! Daar kon toch een tevreden lach van af 😄. Voor de niet auto kenners; ik vind het best een grote bak, waarin we lekker hoog zitten en ik een zetje nodig heb om erin te komen 😂. (Kan ook een klein beetje aan mijn lengte liggen...)

Nu eindelijk op weg naar Monterey. We zijn eerst naar Santa Cruz gereden, dit is een leuk strandplaatsje met een grote kermis aan het strand. Wij zijn geen echte kermis fanaten dus we besloten om hier niet uit te stappen. We hebben even verderop heerlijk geluncht.

Daarna zijn we verder gereden naar ons hotel in Monterey. Dit is een prima hotel met familiekamer en zwembad 👍. Jelle en Lotte besloten gelijk een duik te nemen, heerlijk!
Wij hebben een poging gedaan om een supermarkt a la Walmart te vinden maar die is hier niet in de buurt ☹️. Dat komt dan later wel.

Vanavond zijn we richting Fisherman’s Wharf gereden. Dit lijkt een beetje op Pier 39 van San Francisco. Aangezien we niet zoveel zin hadden om vis te eten besloten we toch richting het centrum te gaan. Daar hebben we uiteindelijk heerlijk gegeten.

Voor morgen alvast een fijne verjaardag voor Susan 🎉!