Dag 7

San Diego

Vandaag nog een laatste stukje van Los Angeles. Nadat we uitgecheckt waren zijn we eerst even wezen kijken waar we konden ontbijten. We hebben vandaag voor het eerst een hotel zonder ontbijt 😏. We zijn tot nu toe zo verrast met iedere dag een ontbijt, een meevaller die we niet verwacht hadden.

Dus eerst ontbijten bij de plaatselijke bakker, was overigens héérlijk 👍. Hierna zijn we via een bergachtige weg door Beverly Hills gereden. Prachtige huizen! De mooiste verborgen achter grote hagen, muren en poorten. Daarna mochten we even shoppen op Rodeo Drive 🤑.... wat een winkels en wat een chique bedoeling. Geen bekende sterren gezien maar wel genoten van de luxe.

Daarna zijn we doorgereden naar San Diego. Dit ging gelukkig een stuk beter dan gister 😄. Het rijden in Amerika is wel anders dan bij ons in Europa. Je kiest op de snelweg je baan en dan “hold your lane”, je haalt dus links en recht in. Als je naar rechts ➡️ afbuigt mag het altijd mits het kan natuurlijk. De stoplichten 🚦zijn dan niet voor jou. De kruispunten zonder stoplichten zijn nog het grappigst; wie het eerst komt, mag als eerste rijden.

Onderweg hebben we nog even een sanitaire stop gemaakt en daar hadden ze ook leuke dieren 😬... gelukkig zijn we ze niet tegen gekomen. Rond 14.00 uur waren we al in ons hotel, de kamer was nog niet klaar maar het zwembad wel! Heerlijk even bijkomen!

We zitten in een heel leuk hotel met allemaal diverse gebouwen die met trappen aan elkaar verbonden zijn. Je ziet hier echt de Mexicaanse invloeden, temparatuur, kleur en restaurantjes. Vlak bij zit Old Town San Diego. Daar hebben we heerlijk gegeten bij een Mexicaan 😋. Nu zitten we nog heerlijk buiten met een drankje en wat tortilla chips.