Dag 9

Tucson de 2e dag

Vandaag 2 verslagen achter elkaar 😄. De internet verbinding wilde niet helemaal meewerken, uiteindelijk heb ik mijn verslag van gister 3x getypt 😤... wel bijzonder leuk de berichtjes die ik heb gekregen van jullie dat jullie het missen 😘. Ik vind het ook leuk de reacties die jullie weer terug schrijven, zo hebben wij ook weer wat te lezen 👍.

Vandaag hebben we een rustig dagje gehad. We hebben vanmorgen weer heerlijk ontbeten in het hotel 😎.
Daarna wilde de mannen graag een gun shop bekijken. Via internet hebben we er 1 ( van de velen....) opgezocht en zijn er naar toe gereden. Dit zag er toch wat luguber uit dus besloten we toch maar niet naar binnen te gaan.

Dan maar doorrijden naar de airplain boneyard. Dit is het grootste vliegtuigen kerkhof ter wereld. Wat een toestellen, niet normaal!!
Er is een museum met complete tours langs de vliegtuigen. Wij vonden dit wat te veel dus wij hebben vanaf de buitenkant een indruk gekregen.

Daarna zijn we nog naar oldtown Tucson gereden, dit viel wat tegen. Er zijn hier geen bijzondere winkels of straatjes. Dan maar door naar de outlet stores. Hier worden 2 pubers veel enthousiaster van 😄. Ook in deze outlets kon er prima geshopt worden 👍.

Terug bij het hotel weer een heerlijke duik in het (warme) zwembad, even lekker bijkomen. Ondertussen op internet eens kijken of we een andere gun shop kunnen vinden. Natuurlijk zijn die er, kijk maar naar de foto’s.... Ja, ik heb eerst gevraagd of ik een foto mag maken want hier wil ik geen ruzie 🤗. Echt indrukwekkend wat je hier allemaal kan kopen.

Ondertussen heb ik toch maar eens een cactus op de foto gezet, ik blijf het bijzonder vinden dat bij ons de binnenplanten hier zo geweldig in veelvoud buiten groeien. Achteraf gezien stond ik gewoon in iemands voortuin.... 😂, dat had ik niet zo in de gaten maar het was gelukkig geen boze Amerikaan want anders...... 🔫

Het avondeten hebben we gedaan bij een Italiaan. Dit was echt voortreffelijk ⭐️⭐️⭐️⭐️! Ik zou zeggen een aanrader voor iedereen die hier nog eens in de buurt is.

Nu weer lekker op tijd naar bed want er komen drukke dagen aan.