Dag 27

Dag Amerika

Vanmorgen half 7 ging de wekker. Opruimen eten vegen en om 08.10 uur rijden. De camper inleveren en op gemak naar vliegveld.
09.07 aangekomen bij camperverhuur Apollo. Alles werd goedgekeurd. We hebben meer Miles gereden dan in pakket zit dus dat moet achteraf betaald worden. Voor ons werd een taxi besteld en daar moesten we 15 minuten op wachten.
09.36 zaten we in de taxi op weg naar het vliegveld. Het was redelijk druk op de weg. Voor roel wel even fijn niet in de drukte te hoeven rijden maar gereden te worden.
10.15 kwamen we aan op vliegveld San Francisco. Het was vrij rustig in de haal. We hebben Eesrt bagage inleveren en daarna op zoek naar Starbucks. We zitten al achter de douane. Genoeg te eten hier. We wachten tot het tijd is om in vliegtuig te stappen. We gaan straks nog rondlopen en misschien nog een souveniertje kopen. Vandaag plaats ik geen verslag meer. Morgen vanaf Schiphol of almere weer.
Het is hier nu 11.05 uur. We moeten tot 13.55 uur wachten. Dan gaan we vliegen. Zaterdagochtend 09.15 uur landen we op Schiphol als het goed is.