Dag 28

Hallo Nederland

14.35 uur. San Francisco
We konden 13.25 uur boarden. Dat werd al later. Vertrek van vliegtuig werd 14.00 uur i.p.v. 13.55 uur en voor we eindelijk de lucht in gingen was het 14.30 uur. Het was erg druk op het vliegveld met komende en gaande vliegtuigen volgens de captain.
Verwachte tijd van aankomst Amsterdam 08.53 uur.
Om 16.00 uur kregen we eten. We konden kiezen uit pasta en kip. Pasta is het lekkerst. Met salade en een toetje. Later toen het buiten donker werd gingen de lichten uit en kregen we steeds een bekertje water. 1.45 uur voor aankomst hadden we best wel turbulentie. We mochten niet meer opstaan en moesten onze gordel om.
Rond 7.30 werd het ontbijt rondgedeeld. Broodje, omelet, fruit, vruchtenyoghurt, kopje melk. Prima. Inmiddels was de turbulentie ook minder en mogen de gordels weer los.
Verwachte aankomsttijden is inmiddels 08.44 uur.
08.45 geland. Nog taxiën vanaf Haarlem. Verwachte aankomst 09.01 uur.
Snel door de douane. 09.33 uur bagage op de band. Duurt even. Na een uurtje hadden we eindelijk de koffers en daarna konden we snel Arjan zoeken en vinden, naar de auto en naar huis. Els, Marjon en Anton stonden ons al op te wachten. Bij Els en Arjan nog even bijpraten en koffie drinken. Nu de boel uitpakken en wakker blijven. Dat zal niet makkelijk zijn, maar dat is even doorzetten.
Onze vakantie is voorbij. We gaan nagenieten van alle herinneringen en foto’s. Bedankt iedereen voor het lezen en meebeleven van onze vakantie. Ik vond het heel leuk om te doen.
Roel, Monique, Martijn & Daniel.