Dag 12

HorseShoe Bend en Antelope Canyon

Gisteravond om 22.45 uur was het donker en stil in huize Loos. We waren allemaal moe. Het was vannacht warm en koud. Vanmorgen half 7 opgestaan om op tijd weer op stap te gaan. Om 8.00 uur reden we al weer richting Page.
Om 09.15 uur maakten we een stop. Er was een enorme krater te zien met zicht op de Little Colorado River. Alle natuurverschijnselen hier zijn prachtig. We zijn niet bij ieder punt gestopt. Alles is prachtig maar als je overal stopt en foto’s maakt kom je niet uit waar je wilt komen. En we wilden naar HorseShoe Bend. Daar kwamen we uiteindelijk 11.00 uur aan. Om dit te bekijken zijn er een aantal spelregels. Genoeg water meenemen. Niet op sandalen lopen. Etc. Etc. Het was heel heet zo rond 33 graden en dan wil je wel dichte schoenen aan en water meenemen. Om het mooie uitzicht te hebben moesten we een stukje klimmen en dalen, maar na 15 minuten klimmen en dalen zie je ook wel een prachtig iets. Een rivier om een berg in de vorm van een hoefijzer. We zijn een uurtje bezig geweest met klimmen, klauteren, fotograferen en genieten en toen weer naar de camper.
Daarna reden we door naar Page. We moesten boodschappen doen. Bij de Walmart hebben we weer ingeslagen voor de komende dagen. Daarna naar McDonald’s omdat ze daar WiFi hebben en om te lunchen. Ik heb mijn verslag van de Grand Canyon van gisteren kunnen updaten. De lunch was lekker en na een uurtje op weg naar de camping met een foto moment op Glen Canyon de Lake Powel. Na dit moment reden we naar de Wahweap RV Campground en we checkten ons in. We hadden een tijdje even niets te doen tot half vier. Toen reden we naar Page terug voor de Antelope Canyon Tours. We hadden voor de tour van vijf uur geboekt voor de upper canyon. Met een gids liepen we door een kloof van de Antelope Canyon. De gids nam steeds de mobiel van Daniel en van de andere gasten om op bepaalde manieren foto’s van ons te maken met de belichting die erbij hoort voor mooie foto’s. We hadden een tour van ruim een uur. De gids vertelde een heleboel en nam ruim de tijd om foto’s te maken. (Ik probeer foto’s te updaten maar lukt het niet dan komen ze morgen)
We reden nog net niet in het donker naar de camping terug maar bij aansluiten van de camper was het snel donker. We konden heerlijk buiten eten in de zwoele avonduren. Vanavond lekker relaxen.