Dag 23

Mamie Lake en Horseshoe Lake

8.00 uur zijn we op gestaan. Even iets langer geslapen. We konden buiten in de zon lekker ontbijten. De zon was al lekker warm maar de wind nog echt koud. We zijn na het ontbijt naar Schat’s Bakery gereden. Van oorsprong een Utrechts echtpaar dat in 1957 emigreerde en in Amerika is gebleven. Als je het personeel naar het verhaal vraagt weten ze het niet. Ze spreken nagenoeg alleen Spaans en met moeite Engels. We kochten ons brood hier en chocolate crispy cookies. We dronken buiten onze koffie en zijn daarna doorgereden naar een flinke supermarkt verderop. We kochten onze laatste spullen in. Met beleid want het moet wel op zijn als we vrijdag weer naar huis vliegen. Ook hebben we getankt. We wilden een panorama view over de lakes bezoeken. We rijden het park in en de rancher zegt: rustig rijden de lanes zijn erg smal. Halverwege zegt Roel ik ga niet verder dit is niet te doen. De Ranger had ons niet door moeten laten. De weg is niet geschikt voor campers. Veel te smalle wegen. Roel wilde niet verder. Gelijk had ie.
Natuurlijk hebben we wel moois gezien. Lake Mamie. We zaten op 8898 hoogte. Dat is 2712 meter. Hoog maar mooi. Tot dit moment hebben we onze vest aan gehad maar hier in de zon begon het lekker te worden
14.20 uur reden we door naar door Horseshoe Lake. Dat moet een enorm meer zijn geweest; maar zeker de helft van het water is weg. We hebben onze fotomoment genomen en zijn daarna terug naar de camping gereden. Op de camping zitten we heerlijk relaxed in de zon aan een drankje. We nemen het er even van.
Na het douchen zijn we naar het dorp gewandeld (20 minuten) en hebben lekker gegeten. Nu gaan we rond het kampvuur weer zitten. Morgen gaan we verder.