Dag 3

Verloren dag

Ik ben rond 21,30 uur gaan slapen en heb ieder 2 uur van de wekker gezien. Helaas is het niet gelukt in 1x door te slapen. Het matras is zacht en met een kuil en het was warm.
Om kwart voor zeven waren we allemaal wakker. We bleven even liggen digitaal te zijn en rond half 8 ben ik er uit gegaan om te douchen. De rest er achteraan. Straks beneden in het hotel ontbijten en boeltje bij elkaar pakken en om 12,00 uur de camper ophalen. Gisteren belde Roel naar het camperverhuurbedrijf om af te spreken hoe laat we welkom zijn. Men vertelde dat het heel druk zou worden. Er worden 180 campers opgehaald.
We hebben bij Sam’s Diner tegenover het hotel onze ontbijt gegeten. De mannen hadden pancake met aardbei en Daniel met scrambeld ergs. Ik yoghurt met granola en aardbei en blauwe bessen. Was lekker. Grote beker koffie en net echt halverwege weer aangevuld. Ze kwamen echt langs met de koffiekan om aan te vullen.
Daarna hebben we een stuk gelopen. Het was tien uur en kwart over 11 komt de uber. Na een uurtje weer terug en kwart over elf kwam inderdaad de uber. We werden naar San Leandro gebracht waar we de camper kunnen ophalen. Even voor 12 uur zijn we binnen en we zijn nummer 22 om de camper in ontvangst te nemen. We zitten te zitten relaxed in het zonnetje beetje wind. We kunnen niet anders en met ons zijn meer (jan doets) Nederlanders aan het wachten. We hebben een broodje meegenomen en water dus we redden het wel even.
Het is 15,15 uur en we zijn nog steeds niet op weg. Het is druk en chaotisch. Campers komen achter elkaar binnen. Het blijkt dat er dit weekend een muziekfestival was in de buurt en de jongelui massaal een camper voor het weekend huren. Gisteren Laborday dus vandaag brengen ze de camper terug terwijl er ook opgehaald wordt. Het is enorm druk dus. De campers moeten ook nagekeken worden en schoon opgeleverd worden dus dat komt er bij. We blijven geduldig wachten.
Het was rond vier uur toen ons nummer 22 werd omgeroepen. We werden ingeschreven etc etc en dan moet je nog wachten tot je wordt geroepen om een tour door de camper te krijgen. Uiteindelijk kwart voor vijf werden de drivers geroepen. Ze krijgen een tour door de camper. Uitgelegd hoe alles werkt etc. Martijn en roel waren na 20 minuten al terug. Ze gingen er als een speer doorheen.
18.30 uur. Na de tour worden de contracten per camper gepakt. Maken we een rondje om de camper om op schade te controleren en dan kunnen we eindelijk weg.
We moeten eerst boodschappen doen. De supermarkt is enorm groot en we moeten zoeken. Om 19,20 uur zijn we eindelijk op weg. De camping is gelukkig geen uren ver rijden.
Het is 21.00 uur als we op de camping aankomen. De portier overhandigd ons een envelop met plattegrond en op de envelop staat nummer 186. Onze plaats voor deze dagen.