Dag 1

Reisdag 3

Aangekomen in Grand Junction wisten we niet wat we zagen. Wat een prachtige omgeving! Aan de ene kant de Colorado Monument, aan de andere kant de Book Cliffs en daar tussen de gigantische Grand Mesa. Wij sliepen op het rv park Colorado River State Park, welke prachtig uitzicht heeft op alle 3 de hoogtepunten (letterlijk)! In de avond zijn we opgehaald door Erin van het Grand Junction Visitor Center. Samen met haar hebben we heerlijke bison burgers gegeten in the Rockslide.

De volgende dag zijn we vroeg uit de veren gegaan om veel verschillende activiteiten te ondernemen in Grand Junction. Uiteraard zijn we eerst naar het Colorado Monument gegaan. Hier hebben wij een wandeling gemaakt welke prachtige uitzichten geeft op de canyon, de Book Cliffs en de Grand Mesa. Hetgeen waar wij het meest verbaasd/verrast door waren: de rust! Er zijn ontzettend weinig mensen, zodat je heerlijk in alle rust kunt genieten van de spectaculaire uitzichten! Het is zeker een gebied wat nog ontdekt moet worden door de meeste mensen.
Na dit avontuur zijn we weer naar beneden gereden om weer naar de valei te gaan. Als eerst zijn we naar the Two Rivers Winery and Chateau gegaan. Dit is een prachtig Chateau waar ze hun eigen wijn produceren. Wij waren zeer gecharmeerd van de prachtige locatie van deze mooie Chateau.

In Palisade hebben we veel verschillende activiteiten ondernomen. Zo zijn we eerst naar een Alpaca Fiber Mill geweest. Hier maken ze lekker warme winterkleding van de Alpaca vacht.
Na het bezoek aan de Alpaca farm hebben we fietsen opgehaald en zijn we naar verschillende proeverijen gegaan. We hebben hier zeer diverse streekwijnen geproefd. Één van onze favorieten is een honingwijn! Naast de verschillende wijnen hebben we ook een bijzondere proeverij gehad bij een Lavender Farm genaamd Sprigs and Sprouts. Hier hebben we de meest heerlijke olijfolie en balsamico geproefd!

Na de heerlijke fietstocht door Palisade zijn we terug gegaan naar de camper om ons op te frissen voor het diner. Samen met Barb en Erin van de Grand Junction Visitor Center en Dan van Tracks and Trails (onze tussenpersoon in de USA voor het boeken van campings) hebben we heerlijk gegeten bij Bin 707 in Grand Junction. Wat een heerlijke gerechten worden hier geserveerd! Zeker een aanrader!!