Dag 2

Reisdag 2 en 3

in San Francisco halen we eerst de auto op. Wat wordt het; een Nissan Rogue. Een model wat niet ol de Europese markt te krijgen is, heerlijke auto.
Eerst proberen we de stad uit te komen. Voirdat de Tom tom contact met de GPS heeft hebben we enkele rondjes gereden. Uiteindelijk ging het toch vrij vlot om op de juiste route te komen. De Amerikanen rijden veel gediciplineerder dan de Europeanen. Dat zorgt ervoor dat je wat relaxter achter het stuur zit. Eerst rijden we naar Daly City. Hier zit een koopcentrum waar je echt kunt verdwalen. De eerste inkopen gedaan en nu echt op weg.
Het is een feestweekend in Amerika, Labour Day. De Amerikanen hebben een lang weekend. Nu dat was te merken. Vanaf San Francisco naar Monterey zeker 60% in de file gestaan. Konden we wel goed van ons af kijken. Prachtige uitzichten op de oceaan. Uiteindelijk komen we aan in de Monterey. Ook hier is het erg druk.
Dag 3 rijden we naar Pismo Beach. Normaal lang de Big Sur met uitzicht op de oceaan. Helaas door landverschuivingen is deze route deels afgesloten. Wel rijden we ca. 40 km van deze route en weer terug. Dat is zeker een goede keus geweest. Prachtige uitzichten over de oceaan. En geloof het of niet; het regende!!. Wel met een temperatuur van ca. 25 gr.
We rijden dus de 101 in het binnenland af naar Pismo Beach. Hier overnachten we in een prachtig motel. Slaapkamer met een aparte zitkamer en alles keurig schoon. De jetlag hebben we achter ons gelaten dus dat wordt weer lekker slapen vanacht.