Dag 15

Reisdag 15; Sonora/ San Francisco

Na de heerlijk Amerikaans ontbijt ( eieren, bacon, pancakes) vertrokken uit onze mooie ruime kamer. 2,5 uur rijden, voor een groot deel door ' de Betuwe... overal fruitbomen, een groene streek.
Vlakbij San Francisco kwamen we in een file terecht. Deze bleek er te staan voor de tolpoorten voor de brug. Na uur dan toch aangekomen in ons hotel. We moesten alles uit onze auto halen, en dan werd deze voor ons geparkeerd op de parkeerplaats van het hotel. Wij met al onze koffers, tassen, boodschappen, gekochte schoenen, bijna droge was, en kleding inchecken. Waren we te vroeg, konden pas over 2 uur de kamer in. Alles daar neergezet en op pad gegaan. We zitten midden in de stad bij winkels, cable car etc. Eerst maar een broodje bij Subway gegeten. Toen lekker gaan winkelen , dat nu je volop hier!
Toen naar het hotel onze kamer in. Zo klein hebben we het nog niet eerder gehad! Weing ruimte, alles krap, smalle bedden.... ok, we zitten wel midden in het centrum, we doen het er maar mee!
Omgekleed, lange broek en jas aan. Dion kon zijn net gekochte jack meteen goed gebruiken. We gaan met de cable car naar Fishermans Warf. We staan een klein uur in de rij om hier in te komen.
Geweldig leuke ervaring. We passen er niet in, maar staan op de randen van de tram zoals je het kent van de film.... heuvel op, heuvel af, best een eind! Erg leuk. We moesten ons echt goed vasthouden, ik durfde geen foto's te maken! Arno gelukkig wel...
Op pier 39 vinden we de beroemde zeehonden die daar heerljjk liggen met zn allen. We lopen rond, eten wat op de pier en gaan met de gewone tram weer terug naar het hotel.
Morgen fietsen!