Dag 16

Reisdag 16; San Francisco

Na een nacht in onze krappe bedjes ontbeten op de kamer. Rustig aangedaan en nog even naar de wc allemaal... Bij Dion verstopte het toilet. Mama moest ook nog en toen was het helemaal feest... snel tegen een kamermeisje gezegd dat de boel verstopt zat en de deur uit... succes ermee ;-)) Met de tram naar Fishermans Warf, de fietsenverhuur zien te vinden waar we gereserveerd hebben.
We zoeken alle vier een helm en een fiets uit, testen ze en gaan op pad. Een leuke route helemaal langs de haven. Flinke klim om bij de brug te komen. Het is erg druk met fietsers en we ergeren ons dan ook aan de vele Chinezen die drukker zijn met foto's maken dan met opletten waar ze lopen, stoppen of fietsen. De brug is groot en indrukwekkend, maar ook erg druk. Leuk om gedaan te hebben op de fiets! Eenmaal over de brug kom je bergafwaarts kom je in een dorpje Sausalito, aan de haven.
Daar even rondgelopen en heerlijk in het zonnetje op een terras geluncht. Daarna de pont opgezocht, en met met ons nog veeeele anderen... de tweede pont konden we erop en er volgde een leuk tochtje langs Alcatraz weer naar de haven.
Vandaar nog een stuk fietsen naar de verhuur en de boel weer afgegeven. Met de tram weer terug naar het hotel waar we even lekker uitrusten voor we weer op pad gaan om nog wat te shoppen en te eten.
Geweldige stad, leuke dingen gedaan!