Dag 17

Reisdag 17;San Francisco/Monterey

Na een ontbijtje op onze kleine kamer onze spullen weer gepakt en vertrokken richting Monterey. We rijden over de Highway 1, een mooie weg langs de kust. Zagen we 2 dagen geleden veel fruitbomen, vandaag heel veel groentevelden en aardbeien... waar je keek waren aardbeiplukkers aan het werk of met een heleboel op een rijtje aan het lunchen. Een ritje van 2,5 uur, en eenmaal aangekomen bij ons hotel waren we te vroeg. Dus de tijd nog even doorgebracht in een groot winkelcentrum aan de overkant. Lekker een lunch gehaald bij een soort foodmarket. Gelunched met taart, cupcake, pizza en sandwiches. Allemaal ons eigen ding...
Toen we de deuren van onze twee kamers openden was er even een teleurstelling.... geen twee bedden maar 1 ruim 2 persoon bed. Gelukkig wel een groot bed, maar de jongens hadden zich zo verheugd op ruim slapen in een eigen groot bed... helaas! Wel lekkere kamers.
We rusten even een uurtje uit en gaan dan Monterey even verkennen. Aan zee, bij een haventje en een leuke pier met veel souvenirwinkeltjes en restaurantjes. Even lekker over het strand gelopen en Dion met zn voeten in het water. Het is fris buiten net als in San Francisco een graad of 19.
Hierna bij Denny's wat gegeten, en terug naar het hotel.
De jongens nog wezen zwemmen in het verwarmde buitenbad, en daarna nog een potje koehandel op onze kamer.