Dag 22

Reisdag 22; Los Angeles

Vandaag nog een topdag gehad op het strand van Santa Monica. Het weer perfect, de golven heerlijk, de hele dag ons super vermaakt. Opvallend veel duiven en meeuwen op dat strand. Terwijl ik lag te lezen op mijn buik en een bagel eet, wordt mijn laatste stuk uit mijn handen gepikt door een brutale meeuw! Ik schrik me rot, iedereen lachen om me heen! Druk op de weg terug, waardoor we er bijna 1,5 uur over deden.
In het hotel ingecheckt voor onze vlucht van morgen en daarna nog even naar het zwembad. Nog in gesprek met een stel Nederlanders over onze gemaakte reizen.
Je beseft pas wat je allemaal gezien en gedaan hebt als je het er zo met elkaar over hebt.... wat een reis hebben we gemaakt! Wat hebben we veel gezien en beleefd. Waanzinnig, en nu is het bijna voorbij en pakken we onze koffers. Nog wezen eten bij Wendys waar ze vierkante hamburgers hebben...
Morgen gaan we nog ontbijten bij Denny's en dan door naar het vliegveld. Onze heerlijke auto inleveren, wat hebben we een plezier gehad van dat beest! 4500 km gereden, heerlijke bak!
3,5 week Amerika, het was top! Maar ook fijn om morgen weer naar huis te vliegen, naar ons eigen huis, eigen bedden , familie en vrienden!