Dag 6

Reisdag 6; Grand Canyon/ Bryce Canyon

Vanmorgen vroeg opgestaan.... we gaan een helikoptervlucht maken boven de Grand Canyon! Om 7.45 vertrekken we al uit ons hotel en rijden we naar het vliegveld vlakbij. We checken in, worden gewogen, kijken naar een veiligheidsvideo en krijgen een plaats toegewezen voor straks. We vliegen met een stel uit Kroatië, waar we tijdens het wachten leuk mee staan te praten. Dan is het zover, we mogen erin. Gordels om, koptelefoon met microfoon op, en daar gaan we. Het vliegen is super! We vliegen naar de South rim en gaan .door de Canyon. We zien de Colorado river stromen en het is overweldigend zo mooi
Wat een ervaring, we zijn er allemaal stil van. De muziek die je op je koptelefoon hoort tijdens het vliegen maakt het nog mooier
Na een half uur landen we alweer en zij we een geweldige ervaring rijker!
We rijden verder door het national park, stoppen nog en paar keer voor een foto, en rijden in 5 uur door naar Bryce Canyon.
De route daarheen voert ons weer door zoveel verschillende prachtige landschappen... het verveelt nooit. We rijden door ' Indianenland en als we stoppen om te tanken zien we dan ook alleen Indianen.
Onderweg eten we een broodje, op de achterklep van de auto met een uitzicht om van te smullen.
We verliezen een uur, in Utah is het een uur later. Als we aankomen besluiten we meteen Het park in te rijden om vandaag nog wat te zien.
Ook Bruce blijkt weer adembenemend mooi! Morgen gaan we een trail lopen en dan ook naar beneden. Voor vandaag houden we het voor gezien, we gaan naar ons hotel. Supermooie kamer, lekker ruim, auto voor de deur. De jongens nemen nog lekker een duik in het zwembad.
Eten , spelletje en naar bed....