Dag 7

Reisdag 7; BryceCanyon/ Zion

Vanmorgen rustig aan gedaan, en na het ontbijt rond 10.00 Bryce Canyon ingereden. We hebben een trail gelopen van ongeveer 6 kilometer. Helemaal naar beneden de canyon in. Zo mooi! Alweer zo indrukwekkend. Het maakt het zo mooi dat je er helemaal in loopt, tussen de rotsen door. Het was een pittige wandeling waar vooral Dion het moeilijk mee had. Lopen vond hij niet erg, maar dat klimmen omhoog.... niet zijn ding. Regelmatig gestopt om even op adem te komen in de schaduw. We waren nog vroeg, maar het was al ontzettend warm . Dolblij dat we boven waren even lekker een muffin eten in de schaduw. Dat vonden de eekhoorns ook erg lekker.... ze aten bijna uit je hand!
Weer bij de auto aangekomen ingestapt, en ik reed de weg naar ons volgende adres; Zion national park. Twee uurtjes rijden, en ook Zion ziet er weer adembenemend uit. Maar vandaag doen we niks meer! We checken in en hebben een heerlijke ruime kamer op de begane grond. Auto voor de deur, zwembad voor de deur, een zitje buiten, perfect!
Even snel een boodschap gedaan en de rest van de middag heerljjk aan het zwembad gelegen. Daar waren we ff aan toe.
Vanavond met de shuttle bus naar hetdorpje, en zo heerlijk gegeten!een Amerikaans grillrestaurant, heerlijk gerookt vlees. Met volle buiken buiten op ons terrasje dit verslagje schrijven...