Dag 9

Reisdag 9; Zion/Las Vegas

Vanmorgen onze mooie kamer in Zion verlaten om naar Las Vegas te reizen, ook weer heel veel zin in. Omdat Dion al een paar dagen last heeft van een 'prikdraad' in zn wang van zijn beugel, besluiten we op de bonnefooi ergens langs een ortho te gaan. We rijden door een klein plaatse, Hurricane, en lopen daar binnen. 'We are Nicolette en Dion from Holland, Amsterdam'. Ook hier weer zulke aardige mensen. Leuk mee gepraat, draadje geknipt en met de belofte een kaartje te sturen from Amsterdam gingen we weer verder. (dat hebben we thuis dan ook meteen gedaan!)
In Vegas aangekomen reden we over de Strip en verbaasden we ons al over alles wat we zagen. Ingecheckt en we hebben een geweldige grote suite, met bank, keuken etc, heerlijk!
We gaan aan het zwembad liggen en lekker zwemmen, maar oooo wat is het heet! In de zon is het niet uit te houden. Dus steeds een schaduwplekje opgezocht.
Rond 18.00 dachten we dat de zon wel wat minder fel zou zijn , maar allemachtig wat was het heet... 15 minjuten lopen naar de strip, en we waren allevier nat van het zweet. In de casino's en gebouwen natuurlijk volop airco, maar buiten was het alsof er constant een hete föhn over je heen waait.
Maar wat een stad! Gekkenhuis binnen en buiten. Al die winkels, prachtige nagebouwde steden. We zijn even in Venetië geweest, in Rome, Parijs etc. En druk op straat! Iedereen komt avonds pas naar buiten. In het donker was het nog mooier, al dat licht! We hebben ons tot middernacht uitgeleefd in de winkels en kwamen met tassenvol kleding en schoenen en heeeeele zere voeten weer terug op onze kamer.
Superleuk hier (voor 2 dagen dan????)