Dag 11

Las Vegas

We zitten in hotel Platinum, zonder fruitmachines en casino, dus verhoudingsgewijs rustig, op ca. 15 minuten lopen van de Strip en van Ceasars Palace. Trouwens een zitkamer en een slaapkamer en een volledig ingerichte keuken.
In de ochtend met de Deuce bus een rondje strip gedaan. Ook langs Mandalay Bay hotel, de trieste plek waar vorige week bijna 60 doden en 500 gewonden vielen door een actie van een idioot (en aan de grens van Nevada toch maar de borden: 'gunstig free'). Overigens zie je weinig dat herinnert aan die avond. We hebben het ook niet opgezocht.
Uiteindelijk ook nog naar Fremont Street geweest, het oude centrum downtown. In de loop van de dag Venetië, Parijs, Mirage bezocht. Elk me t een eigen thema. Gondels, de Eiffeltoren en de Arc de Triomph. Niets is te gek.
In het hotel een kleine hap met gratis wijn (wat kunnen sommige gasten daar toch inhalig mee om gaan) en naar de show. In Flamingo de Legends of Vegas met Michael Jackson, Frank Sinatra, Cher en Elvis optredens. Vier keer een prima ode aan de sterren van toen.
Na afloop om 22.00 uur nog gegeten in Parijs.