Dag 22

Van Pismo Beach naar LA

Zaterdag een rustdag genomen in Pismo Beach. Even het dorpje verkend, er was een 'clam'-feest. Daarna nog evend e Monarchvlinder bewonderd. En de vele RV's gezien op de campgrounds. Er staan trouwens van Santa Cruz tot aan LA campers op campgrounds en langs de kust. Onafzienbare aantallen.
's Middags in het zwembad, 's avonds nog een keer clam chowder.
Zondag na het ontbijt op weg willen gaan. Maar ontbijt was een verkeerd idee. Het hotel serveert op zondag alleen maar een brunch à 36 dollar p.p.; ook als je om 08.30 uur in de eetzaal bent kun je alleen maar een brunch bestellen; geen ontbijt. Restaurant- noch hotelmanager waren te vermurwen toch een ontbijt te verstrekken. Wij zijn benieuwd of Jan Doets dit weet. We gaan het in ieder geval melden als we terug zijn. Een absoluut slechte beurt van Cliffs Resort in Pismo Beach.
Een mijl zuidelijk bij Flagship toch een ontbijt voor 11 dollar p.p. bemachtigd.
Langs de kust naar Santa Barbara. Een verrassend leuk plaatsje. Toen in de zondagsdrukte ( 'heel LA' kwam terug van het strand) naar het vliegveld gereden. Nog een nachtje in het Custom Hotel en morgen vliegen we naar Charlotte, de familie van Joep bezoeken.
Een prima rondreis!