Dag 20

Reisdag 20 (21 juni)

Vandaag oprijd opgestaan voor een ontbijtje in het hotel, om daarna richting Aspen te rijden. Dit wordt gelukkig een wat kortere rit gezien de temperatuur al weer aardig begint op te lopen, hier in Grand Junction, het is al weer 30 C.

Na een stuk snelweg te hebben gereden pakken we even een by-way door het fruitgebied al hier, waar Connie nog even gauw een pondje kersen koopt in een fruitstalletje langs de weg. Langs de route zien sommige plaatsjes er uit als " Goost Towns" andere lijken net nieuw te zijn neergezet, zeker als er skipistes in de buurt zijn.

Als we weer op de snelweg zitten krijgen we al snel de afslag naar de weg richting Aspen, alleen hier moeten we geduld hebben overal zijn wegwerkzaamheden met alle bijkomende vertraging, het blijkt dat dit de hele weg met enige regelmaat zal gebeuren.

Eindelijk zijn we in Aspen aangekomen en vinden we snel het Limelight hotel waar we een nacht zullen verblijven, na te hebben ingecheckt eerst maar even naar het zwembad.
Zitten we net goed en wel in de zon, verschijnt er een enorme donkere wolk voor de zon en begint het te regenen. Dan maar even terug naar de kamer, om te kijken wat voor'n restaurants er in de omgeving zitten waar we vanavond naar toe kunnen gaan.

Na het eten nog even door het centrum gewandeld, het is een gezellig plaatsje, met diverse terrasjes, boetiekjes en galleries.