Reisinformatie

 • Beheerder van de reis: Patricia Spaansen
 • Bestemming: Florida
 • Titel: Studiereis Patricia en Natascha Zuid Florida
 • Soort reis: Autorondreis
 • Reisdoel: Zakenreis
 • Periode: 12-04-2015 tot 19-04-2015
 • Reisomschrijving:

  Florida is een perfecte bestemming voor de vakantie. Zon, zee, strand, heerlijke watersportactiviteiten, prachtige natuur, echt relaxt. Hier is echt voor ieder wat wils.

  Miami is echt top voor als je in een stad wilt zijn. Het is een fantastische bestemming. Heerlijk shoppen, mensen zien en gezien worden. Het kan hier allemaal. Voor degene die hier echt uit wilt gaan, is dit het perfecte adres. Maar... Ook als je in Miami wilt zijn, maar dan in een iets rustiger gebied dan South Beach, dat kan ook. Dan is Bal Harbour of Sunny Isles een goede bestemming. Dit is iets rustiger en wil je dan de drukte even opzoeken. Dat is ongeveer 30 minuten rijden en je bent er.

  The Keys! We love the Keys! Het is er zo divers. Natuurlijk is water hier alles. Aan de ene kant de Atlantische Oceaan en aan de andere kant de Golf van Mexico, dus hoe kan het ook. Er zijn hier veel havens met mogelijkheden voor diverse excursies op het water. Als het gaat om vissen, duiken, kajakken, snorkelen. Noem het maar op. Van de Keys is Key West het drukste gedeelte. Hier is het nog ca. 90 mijl naar Cuba, vanaf Southernmost Point dan. Op Key West zijn op Duvall Street diverse bars / shops / restaurants terug te vinden. Wil je het iets rustiger ook hier? Verblijf dan op het heerlijke Duck Key op het Hawks Cay Resort. Ook qua hotels zijn er diverse soorten terug te vinden. Zo zijn er leuke hotels die prima zijn om een nacht te verblijven of er zijn prachtige resorts waarbij het echt heerlijk is om iets langer te zijn of om nog even te relaxen voordat je weer terug naar Nederland gaat.

  Om met dieren in contact te komen kun je natuurlijk in de zee gaan zwemmen. Een andere manier is op naar het Turtle Hospital te gaan om te zien hoe goed zij daar de zieke schildpadden verzorgen. Wil je zwemmen met dolfijnen? Dat kan bij Theater of the Sea!! Schildpadden, haaien, roggen, papegaaien, je ziet ze allemaal daar zwemmen. Zelfs met roggen kun je ook gaan zwemmen. Het zwemmen met roggen en met dolfijnen zijn overigens van tevoren via ons te boeken.

  Natuurlijk kun je niet vergeten de Everglades NP. Daar waar je de huisdieren van Florida, alligators en krokodillen, terug kunt vinden. Erg leuk is om met een airboattour over het moeras te gaan.

  Dit zijn slechts een aantal mogelijkheden van Zuid Florida. Wij vertellen jullie er graag meer over.