Dag 7

Reisdag 2 tm 7

Las Vegas 2015 was weer een geweldige ervaring. We hebben diverse hotels aan de strip bezocht en elk is uniek en schitterend in zijn soort. Wynn is een hotel waar je je ogen uitkijkt qua luxe , zo mooi. Watervallen buiten waardoor je je in een natuurpark waant en binnen in een hilton hotel maar dan "sjieker, gaat nergens over. En dan ons "eigen" hotel New York New York, een heel mooi maar ook een heel gezellig hotel. Veel sfeer en het leeft echt dag en nacht. Ook Treasure Island is een hotel vergelijkbaar met NY NY, veel sfeer waar wij ons echt thuis voelen. Ook zij we in het "oude" Las Vegas geweest in freemond street, dit was een fantastische ervaring. Elk uur spelen ze een lichtshow af in een overkapping die loopt over de hele straat. De filmpjes laten we nog wel zien, maar wat een mooi gezicht, schitterende beelden boven je hoofd en tegelijkertijd speelt de muziek op de maat mee.
Na Las Vegas was het tijd voor de camper. Vanuit Las Vegas was onze eerste stop Zion NP, de foto's zal ik upgraden zodat jullie een beeld krijgen van die park. Als je hier loopt voel je je echt nietig. Hier hebben indianen en mormonen samen geleefd. Midden in de woestijn een oase van groen en rotsen. Hier slingerd een rivIer doorheen die het land vruchtbaar maakt. Herten en eekhoorns hebben we hier gezien.Na 2 nachten zijn we doorgereden naar Bryce Canyon NP. Dit park is een echter canyon, hier kijk je van boven af de Canyon in. Net als in Zion hebben we hier weer een zg hyke gelopen. Hierdoor daal je af in de Croon. de canyon en zie je de zg "hoodoos" van onderen . Dit was een zware tocht 35° en pal in de zon. Maar de moeite waard. Ziet om de foto's. Overdag is het 35° en s nachts 6....maar dan slaap je wel goed.Tim had het zelfs koud.
En vandaag naar Monument Valley. Hier heb ik eigenlijk geen woorden voor. Bekijk de foto's maar. Je stapt zo in een film.