Dag 19

De laatste dagen

Via een tussenstop in Bakersfield naar Yosemite National Park. De weg ernaartoe was erg bochtig en hoog, maar ons eerste uitzicht op het park was meteen prachtig. Yosemite is een heel groen, rotsachtig park met veel watervallen die nu in april nog met veel geraas naar beneden komen. Wandeling gemaakt naar de onderkant van een waterval, Jason en Lois vonden het een hele belevenis dat het daar een soort regende ;-).

De volgende dag weer via heel veel bergweggetjes, waar in de berm zelfs nog sneeuw lag, naar Calaveras Big Trees State Park. Hier konden we de beroemde sequoia's zien, de grootste bomen van de wereld. Helaas was de boom waar je onder door kon lopen afgelopen winter door de storm omgewaaid maar de Big Stump (waar je met een trappetje op moest, zo groot is tie) liet ook goed zien hoe dik die bomen kunnen worden. In het hele park waren veel sequoia's te zien, wat een mega bomen zeg!

En dan de laatste camping, uitgekozen op dat hij dicht bij de camperverhuurder ligt waar we donderdag de camper moeten inleveren. Opnieuw heel veel bochtige weggetjes, Joost heeft zelfs last van zijn pols door het sturen. Aangekomen tijd om op te ruimen, Jason en Lois spelen lekker met de buurkinderen en wij eten als afsluiting nog een taartje bij de buren. En dan....op naar huis. Vlucht zonder problemen verlopen en vrijdagochtend weer voet op Nederlandse bodem.

Wat een prachtige reis was het, alles goed verlopen en heel veel moois gezien en beleefd!!!