Dag 14

Las Vegas

Wat een stad!! Zoveel te zien.

Onze camping ligt aan de strip bij Circus Circus, de eerste avond zijn we (nadat de kids een korte duik in het zwembad op de camping hadden genomen) meteen naar de strip gewandeld. We kwamen bij het Venetian en zagen buiten de gondels al liggen, maar binnen was het nog veel mooier, echt alsof je in Venetie loopt met de kanalen vol gondels en een blauwe lucht. Binnen! Daarna naar Ceasars Palace, binnen waren (naast heeeeel veel winkels en restaurants) fonteinen en een aquarium, leuk om te zien. Maar.....op een gegeven moment waren we wel verdwaald, we moesten een medewerker vragen hoe we weer naar buiten konden komen want we konden het zelf echt niet meer vinden ;-)))).

Volgende dag een abonnement voor de bus gekocht die de hele strip op en neer gaat want de voetjes hadden het gisteren best zwaar gehad. Eerst naar oud-Vegas, leuk om de oude hotels en casino's te zien waar het ooit allemaal begonnen is. Daarna naar de M&M winkel, kids allebei een voorraadje geschept uit de 20 a 30 soorten M&M's die daar te koop waren.

Kids wilden 's middags graag weer zwemmen. Joost ging ondertussen even pokeren, helaas geen klapper gemaakt maar wel even lekker gespeeld, hoort er toch bij als je in Vegas bent!

's Avonds nog een keer naar de strip, nu om de vulkaanuitbarsting bij Le Mirage en de fonteinenshow bij Bellagio te bekijken, erg leuk om te zien allebei. En dan zitten de twee dagen Vegas er alweer op ;-(, we hadden nog wel veel meer willen doen en bekijken, wie weet ooit nog eens terug!

Volgende dag na nog een duik in het zwembad door naar onze overnachtingscamping in Bakersfield. Daarna door naar Yosemite en Calaveras, bij beide staan we middenin het park op de camping dus ik vrees weer geen Wifi en dus voorlopig geen update. Wel vandaag bij alle eerdere updates foto's kunnen toevoegen dus die kun je nog even bekijken als je wilt.