Dag 6

Van Noord naar Zuid

De afgelopen twee dagen al flink wat miles afgelegd met de camper vanuit San Francisco naar Los Angeles. Donderdag langs de kust gereden, over Highway 1. Prachtig uitzicht over zee. Onderweg nog het strand van de zee-olifanten bezocht. Er lagen er honderden.

Overnacht in Pismo Beach, op een camping vlakbij het strand. 's Avonds vanaf de camping naar het strand gelopen, door de duinen waar we helaas vergezeld werden door heeeeel veel muggen, grrr. Op het strand mochten auto's rijden. Er reden er dus veel door de branding en er stonden er ook met een kampvuurtje erbij. Dit is de enige plek in Californie waar auto's op het strand mogen komen. Apart om auto's op het strand te zien.

De volgende dag door naar Los Angeles. Tussenstop gemaakt bij de Santa Monica Pier. Wat een drukte op de wegen in LA zeg! Over de 50 kilometer van Santa Monica naar Anaheim, allebei in LA hebben we ruim 2 uur gedaan! We waren rond half 7 op de camping. Toen wat gaan eten bij Denny's, we waren hier voor de 2e keer, wat een geweldige tent! Er is van alles te eten, voor ons maar ook voor de kids, je kunt er namelijk de hele dag door ontbijt bestellen. Terwijl wij aan een hamburger en biefstuk zaten aten de kids pancakes, toast en scrambled eggs. Ideaal voor ons dus! De dag afgesloten met het prachtige vuurwerk van Disneyland dat we vanaf de camping konden zien. Morgen door naar San Diego.