Dag 7

Bearizona & Route 66

Donderdag 28 april 2017 zijn we vertrokken van de camping de Flinstones, in het plekje Valle. Wat op onze planning stond voor deze dag was de route 66 rijden richting Las Vegas.

Op de weg richting Route 66 kwamen we bearizona tegen, bearizona is een park met wilde dieren, beren, witte wolven, vossen, bizons, roofvogels. Je kon met de camper door dit park rijden en echt die beesten kwamen dichtbij. Voordat we het park in mochten werd de camper gecontroleerd of de dieren nergens aan konden knagen, als dit wel kon werd dit afgeplakt me ducktape. Maar ondanks dat het afgeplakt was, gingen de witte wolven er toch aan knagen! Het was best een gaaf park, gewoon de beren liepen langs de camper. Was zeker de moeite waard om hier doorheen te rijden en te lopen.

Na het bearizona park zijn we verder gereden richting de route 66. De route 66 is natuurlijk heel lang, wij hebben maar een klein stukje ervan gereden zo’n 100 mile. Naar onze mening viel de route 66 een beetje tegen, er was niet veel te zien. Ik denk dat we net het verkeerde stuk hebben gereden, halverwege de route 66 kwamen we wel caverns grotten tegen, hier hebben we de korte route van gedaan, zo ongeveer 30 minuten. Na de grotten bezocht te hebben zijn we verder gereden op de route 66 tot Kingman. Kingman is het stadje wat kruist op onze route richting Las Vegas. Onderweg richting Kingman reden we langs een boerderij waar fire was. Wooow dat rookte heel erg, allemaal politie en brandweer.

Onderweg hebben we een camping opgezocht waar we deze nacht konden overnachten, deze camping heet Fort Beale R.V. Park. Dit is een kleine maar zeer verzorgde camping. Deze dag hebben wij 163 mile gereden en in totaal 941 mile (1505 km).
Morgen gaan we verder rijden naar Las Vegas waar we 2 nachten zullen overnachten in het Circus Circus RV park.