Dag 11

Garage Bakersfield & Seqouia park

Dinsdag 2 mei 2017 om 8 uur contact opgenomen met roadbear wat ze nu van plan waren met de camper. Zij hebben ons naar een garage gestuurd wat gelukkig 600 meter van de camping vandaan was. Dus wij rond een uur of 9 naar de garage om de camper te laten maken dit zou zo ongeveer 4 uurtjes gaan duren. Die man van de garage had al gezegd dat de service van roadbear uitmate slecht was hoe ze met ons om gingen en zeker geen hulp boden. Je wordt zoals altijd van kastje naar de muur gestuurd. Dusja alles met die man besproken van hoe en wat en wij daarna terug naar de camping waar we maar gingen zwemmen! Altijd beter dan 4uur lang in een hitte van 35 graden wachten bij een garage! Dus het wachten was niet heel erg vervelend:)

Rond 15:00 hebben wij contact opgenomen met de garage om te vragen hoe ver het stond met de camper en deze was net klaar. Dus papa, jacky en maurice om de camper en mama en ik gedoucht en alle spullen bij elkaar gezocht en gewacht tot ze ons kwamen halen. Ze waren rond 15:45 bij de camping en toen hebben we besloten om toch nog maar een stukje te gaan rijden want ja het kost je anders 1 dag.

Dus wij hadden besloten om nog richting seqouia park te rijden dit was 93 kilometer dus dat was goed te doen. Rond half 7 stonden we kant en klaar op de camping in seqouia park genaamd Three rivers hideaway.