Dag 9

Helikopter vlucht (Grand Canyon), Las Vegas & Fremont Street.

Zondag 30 april 2017, wakker worden in Las Vegas, wie kan dat nu zeggen! Om 6:15 ging de wekker want ja we werden om 7:20 opgepikt voor de helikoptervlucht en we moesten nog een stukje lopen naar de taxi. Voor de heren was dit een kort nachtje die waren rond 01:00 thuis.

Dus eenmaal opgepikt toen moesten we nog een klein uurtje rijden naar waar we gingen vliegen. Er werd omgeroepen wie er mocht komen en met welke piloot, onze piloot heette John. Wij zaten met zijn 5e in een helikopter en dan nog de piloot. Eerst werd een foto genomen van ons allen samen met de piloot en de helikopter, ook kregen we nog wat uitleg of hoe en wat. Vooraf werd er bepaald waar je moest zitten in een helikopter dit heeft te maken met het gewicht. Eenmaal op onze plaatsen, opstijgen maar wat is dat een bizarre maar oh zo gave ervaring! Het is totaal anders dan in een vliegtuig. Maar heel leuk om een keer meegemaakt te hebben. Ook is het heel mooi die bergen en vooral de Grand Canyon dat je daar doorheen vliegt, voor je gevoel heel dicht bij de rotsen en dan midden op de bodem van de Grand Canyon landen en daar een lunch ontvangen. Echt heel gaaf!! Rond een uur of 13:30 weer terug bij de camper en eerst maar eens even rusten. Het waren nog al drukke dagen.

Vanmiddag nog even gezwommen, daar waren we allemaal even aan toe het was hier zo 30 graden! Eind de middag zijn we richting de strip gegaan, nog even geshopt (althans) het waren vooral dure merken (michael kors, louis vuitton e.d.) Nou daar stonden meer bewakers binnen dan klanten.. een tasje van louis Vuitton kostte wel $1700, was me toch iets te veel. Na het shoppen hebben we de bus gepakt naar Fremont Street. Dit was ook echt gaaf dit was een straat maar dan overdekt en in het dak zaten duizenden maar ook duizenden lichtjes en daar werd een soort van lichtshow op gegeven. En ook was er in deze straat een kabelbaan, waar je dan in kon liggen of zitten en dan zo door die straat ging. Helaas was dit al ver vol en was er laat op de avond nog plek, dus dat ging over. Wat je daar toch allemaal tegen komt in zo een straat, mensen die verkleed zijn als stripfiguren, half naakte meiden, strippers, zangers op podiums en heel veel zwervers. Wij vonden zelf dat er meer sfeer hing in de fremont street dan op de strip, daar was meer muziek en het was knusser. Ook hebben we hier lekker een hapje gegeten, bij Denny’s! We wilde graag op het terras zitten maar dat mocht niet omdat er iemand bij was die nog geen 21 was…..

Terug met de bus naar de strip dit was zo ongeveer 30 minuutjes, toen zijn we bij Mirage uitgestapt, dit is een groot hotel waar Jacky en papa gingen pokeren, Maurice ging gokken. Mama en ik zijn daar ook uitgestapt en nog iets verder gelopen naar de waterfonteinen show gaan kijken bij hotel Balagio. Dat blijft toch super gaaf he, rond een uur of 23:15 zijn wij terug naar de camper gegaan en de mannen zijn nog gebleven, die waren rond een uur of 03:30 terug bij de camper.