Dag 2

Los Angeles

Zondag 23 april hebben wij LA verkend. Vanaf het Custom hotel met een shuttle bus naar het vliegveld gegaan en vanaf daar verder met de taxi naar "The walk of fame". Wauw wat is the walk of fame gaaf! Op de walk of fame werden we aangesproken door een meneer van La city tours Hollywood. Een heel gesprek gehad met hem en hij heeft ons overtuigd om een City tour te doen. Wij wilde dit al gaan doen met een hop onn hop off bus, maar hij heeft ons overtuigd we hebben het via zijn organisatie gedaan. Een mooi open busje met ongeveer 12 personen, hebben wij een city tour van ongeveer 3 uur gedaan.

De meest mooie plekken gezien zoals:
- Hollywood sign
- Beverly Hills
- Griffit Parks
- Chinese theater
- Huizen van beroemde sterren zoals:
* Jennifer Lopez
* Katy Perry
* Leonardo di cabrio
* Marylin monroe
* Jack Nicholson
* David Beckham
- Beroemde hotels
- Populaire eet tentjes.

Ook hebben we de Walk of fame uitgelopen en de beroemde sterren opgezocht, wat zie je toch veel verkleedde mensen Bad men, spider man, Mickey en Mini Mouse noem maar op. LA is een mooie stad, maar dat verkeer zeg. Zou er niet graag zelf willen rijden, heel druk, overal stoplichten. Maar WAAUW wat zien we er mooie auto's rijden!!!

Morgen weer vroeg op want we worden tussen 7:00 en 7:30 opgehaald om de camper op te halen. En dan zullen we waarschijnlijk de camper gaan inladen, boodschappen doen en dan hoogst waarschijnlijk nog een eindje rijden.