Dag 1

Reisdag 1

Maandag 8 mei 2017 zijn we vertrokken van Candlestick RV park in San Fransisco op de terug weg richting Los Angeles. Ja de vakantie zit er bijna weer op, we gaan nog een klein stukje langs de kust rijden, althans dit is de planning. Maar met de route te plannen zijn we er achter gekomen dat de route langs de kust weg 1 een groot deel afgesloten is. Dat is natuurlijk erg balen want nu moeten we binnen door (snelweg, bergen e.d.).

Vandaag hebben wij ongeveer 75 mile gereden we zijn van San Fransisco langs het plekje Santa Cruz naar Marina Beach gereden. We zijn bij het plekje Santa Cruz gestopt, dit is een mooi plekje met aan de kust een heel groot stuk met attracties wat "Sante cruz beach" heet. Dit is een gedeelte met allemaal attracties, achtbanen, ijsjes, grijpautomaten, blik werpen en nog veel meer.. Hier zijn we overheen gelopen en nog wat spelletjes gedaan. Dit was erg leuk en heel gezellig, het was best druk ondanks dat het weer niet mee zat. Het zonnetje scheen wel maar het was maar 17 graden. Ook hebben we een lekker ijsje gegeten met chocolade saus!

Hierna zijn we verder gereden naar het plekje Marina Beach, hier hebben we een rv park opgezocht waar we een nacht gaan overnachten. Dit park heet Marina Dunes RV park. Helaas zit het weer de laatste week niet mee het ene moment heb je 35 graden in Las Vegas en dan een klein weekje later heb je maar 17 Graden, toch een heel erg verschil en best koud.

We balen wel dat we niet de route langs de kust kunnen rijden, dit moet namelijk heel mooi zijn, met de oceaan. Vanmiddag zijn we wel een klein stukje langs het water gereden, toen zagen we surfers dat is toch gaaf om te zien, hoe ze onder de golven door zwemmen en daarna op de golven met hun plank surfen. Echt super, toen we de surfers aan het spotten waren zagen we 2 dolfijnen zwemmen in het water. Je zag 2 vinnen boven het water uit komen en ze sprongen tegen de golven in, helaas te laat voor de foto!

Bijna aan het einde van onze reis in Amerika hebben we nu al 2120 mile gereden. Morgen gaan we ook weer wat leuks doen we gaan walvissen spotten! En daarna gaan we nog een stuk doorrijden richting Pismobeach.