Dag 2

Reisdag 2

Zaterdag 22 april half 5 vertrokken naar Schiphol, onze vlucht stond gepland om 10 uur. Maar door de enorme drukte op schiphol hadden wij 1 uur vertraging en vlogen wij rond 11 uur de lucht in. Toen stond een vlucht van 10 uur en 40 minuten te wachten. En joepieee eindelijk met de KLM gevlogen!!:)

Gelukkig konden wij ons goed bezig houden in het vliegtuig, spelletjes, filmpje kijken zo af en toe eens wat eten/drinken. 22 april om 12:55 landde wij in Los Angeles (LA), maar voor we buiten waren hebben we nog een hele weg afgelegt, esta formulier controle, paspoort controle, nog eens door de douane en toen pas de koffers opgehaald. Ongeveer een uur later stonden wij buiten te wachten op onze taxi naar het "Custom hotel". Deze transfer duurde ongeveer 15 minuten, dus heel dicht bij het vliegveld. Eenmaal ingecheckt de koffers boven gebracht en onszelf opgefrist en eerst maar eens een eet tentje opgezocht, wat een honger hadden we!!

Het was een lange reis, maar het is allemaal goed verlopen. Nu start het avontuur. Vandaag 23 april 2017 gaan we LA maar eens verkennen.