Dag 3

Route van road bear naar Palm Springs

Vandaag 24 april 2017 zijn we opgehaald door een taxi richting road bear om de camper op te halen! Ongeveer 45 minuten rijden dachten wij, maar het was heel druk op de weg dus het duurde zo ongeveer 1 uur en 15 minuten. Eenmaal aangekomen bij road bear, naar de klantenservice gegaan, hier hebben we wat uitleg gekregen over de camper. Ook werd er nog gevraagd wie er ging rijden, Ja iedereen gaf zijn rijbewijs maar voor rachel ging het helaas niet door! Je moet 21 zijn!:( Na alle uitleg over de camper, gingen we maar richting de camper, jeeeeeetje mina dachten wij wat een grote camper is dat, het lijkt wel een bus!

Het is een hele uitdaging om met deze camper te rijden, ook zitten er super veel opties op; airco, flatsh screen tv, koelkast, diepvries, 2 slide outs, douche, wc, oven, magnetron en ga zo maar door.... Goed nu alle koffers in de camper staan gaan we maar eens rijden. Wij waren van plan om richting de kant van Palm Springs te gaan. Maar eerst maar eens om boodschappen, want ja we moeten ook eten! We dachten een grote wallmarket op te zoeken, nou deze supermarkt viel dus zwaar tegen!!!

Vanaf Road bear is dit ongeveer 3,5 uur rijden. Na ongeveer 2 uur rijden kwamen we vlak bij Palm Springs en wat toen ons overkwam dat was echt scary! Het ging wat harder waaien, het werd wat donker en ineens zaten we in een windhoos/zandstorm! We moesten een brug over nou echt papa moest het stuur goed vast houden, zo hard waaide het! Ook dat nog, een klepje los aan de zijkant van de camper, Oh en wat nu! Dus papa en Rachel maar naar buiten om dat klepje dicht te doen, al het zand waaide stormde met volle kracht langs je heen, dit deed echt zeer! Toen maar besloten om te draaien en terug de andere kant op te gaan en een paar miles verder was het over.

We zijn toen nog wat verder gereden en hebben later de afslag naar Palm Springs genomen om er als nog door heen te kunnen rijden. Wat een mooi plaatsje is dat heel veel palm bomen! Toen was het tijd voor een bakje koffie, als we koffie drinken doen we dat goed, lekker bij Starbucks! hmmmm heerlijk. Toen een camping opgezocht en daar naar toe gereden. De camping lag midden in de woestijn genaamd Oasis Palms RV park en het was daar zo ongeveer 31 graden.

Morgen gaan we weer verder rijden richting, Joshua tree.