Dag 19

Santa Monica pier

Donderdag 11 mei zijn we wakker geworden aan het water bij Los Angeles. We staan op de camping Dockweiler RV park dit ligt vlak bij de airport (LAX), is toch wel gaaf je ziet iedere 5 minuten wel een vliegtuig op stijgen! Ons laatste echte dagje in Amerika, wat is het toch ongelofelijk hard gegaan, 3 weken klinkt zo lang maar stelt eigenlijk helemaal niks voor.

Vandaag zijn we met de taxi naar Santa Monica pier geweest, dit is een pier met attracties en tentjes en restaurantjes. Het is geen grote pier vergeleken met Santa Cruz. Het is wel leuk om gezien te hebben over het water heen, daarna zijn we nog een klein stukje de stad in gelopen, vlakbij was er een winkelcentrum. Daar zijn we doorheen gelopen maar we waren er al snel achter dat het niet veel was het winkelcentrum heette Nordstrom, dit is voor rijke mensen ha ha. We zijn nog even verder de straat in gelopen en daar hebben we eindelijk naar lang wachten pizza gegeten. Papa riep dit al 1,5 week ik wil pizza eten.

Ook hebben we nog een heerlijk ijsje gegeten, hmmmm. Toen zijn we weer met de taxi langzaam aan terug naar de camping gegaan want ja de koffers moeten weer ingepakt worden want morgen vliegen we weer terug naar Nederland. Eenmaal terug op de camping de koffers ingepakt alles beetje opgeruimd en voor de rest lekker rustig aan gedaan.

Morgen moeten we om 9 uur bij Roadbear zijn dus dat wordt vroeg ons bed uit want het is nog ongeveer een uur rijden. En je moet de camper ook vol getankt af lever ook nog propaan bij vullen dus we hebben nog wat op onze lijst staan. Maar dat moet allemaal goed komen, morgen vliegen we 5 uur Amerikaanse tijd terug naar Nederland. We gaan een nachtje overslaan….