Dag 20

Terugreis

Vrijdag 12 mei 2017 vroeg op gestaan om de camper in te gaan leveren, deze moest om 9 uur ingeleverd worden bij roadbear. Vanaf de camping (dockweilier) waar wij stonden was het theoretisch nog een uurtje rijden, maar door de drukte ook s ochtends vroeg hebben we er ongeveer 1,5 uur over gedaan. Ook moest de tank nog volgetankt worden en propaan bijgevuld worden. Om dit allemaal nog te doen zijn we om 7:15 weggereden op de camping.

Eenmaal bij roadbear aangekomen de camper ingeleverd alles gecheckt, maar dit verliep allemaal nog niet zo soepel i.v.m. de schade die we hadden aan de camper na dat ongeluk. Toen het ongeluk gebeurd was hebben wij direct contact opgenomen met roadbear, dan krijg je natuurlijk het hoofdkantoor aan de telefoon, om te vermelden dat we een aanrijding hebben gehad en dat er schade was. Wij mochten toen absoluut het hoognodige laten repareren om weer verder te kunnen rijden. Maar toen we daar gister aankwamen waren hun niet op de hoogte dat de camper eigenlijk niet verder verhuurd kon worden omdat er te veel schade aan zat. En dit verliep niet allemaal even soepel, zo zie je maar de communicatie is DRAMA daar!! Ook nog lopen sukkelen met de kilometer (miles) omdat het niet goed genoteerd was op het contract en de papieren kwijt waren en de borg niet goed was, een en al drama dus eens en nooit meer roadbear!!!

Toen alles geregeld was met de shuttle bus richting het vliegveld, dit verliep allemaal soepel we waren op 13 mei 2017 om 12 uur op het vliegveld. Dit was ruim op tijd want we vlogen om 5 uur (Amerikaanse tijd). Het was 10 uur en 20 minuten vliegen, we zijn om 12:00 nederlandse tijd geland. De terugreis zijn we wederom met KLM gevlogen, de reis is goed verlopen, goede service, lekker gegeten en gedronken ook nog een filmpje gekeken en nog een paar uurtjes geslapen. Want eigenlijk sla je 1 nacht over dus het was even doorhalen.

13 mei 2017 geland in Nederland nog paspoort controle gehad, de koffers gehaald en de bus opgezocht die ons terug naar de auto bracht. We hadden de auto geparkeerd bij Q-park bij spaarne gasthuis in Hoofddorp. dit was ongeveer 20/25 minuten met de bus en dit verliep vlekkeloos. De auto heeft daar 3 weken voor nog geen 60 euro bewaakt gestaan, dus perfect! Dat is zeker een aanrader voor volgende keer en voor andere reizigers die langere periode op vakantie gaan en hun auto voor weinig geld kwijt willen.

De auto gevonden dan nog 1,5 uur richting huis rijden, dit is ook allemaal goed verlopen lekker rustig op de weg. En dan thuis alle spullen opruimen/wassen en daarna languit op de bank wakker blijven tot 's avonds om proberen terug in het ritme te komen.

Ik hoop dat jullie hebben mee kunnen genieten van het verslag en voor alle foto's komen jullie maar een keer langs:)
Ik vond het leuk om af en toe eens een reactie te ontvangen, doe ik het toch niet voor niks hi hi.