Dag 18

Johnston Canyon

Vanochtend zijn de mannen naar het dorp gelopen om brood, dus we hadden lekker verse broodjes. Na het ontbijt op het gemakje richting Banff. We moesten vandaag maar 65 km rijden. Ook wel eens lekker. Onderweg zijn we gestopt bij Johnston Canyon, waar we een wandeling bergopwaarts langs de rivier hebben gemaakt van zo'n 3 km om de lower Falls en de upper Falls (watervallen) te kunnen bekijken. Een geweldig mooie wandeling door het bos. Het is vandaag erg warm, zo rond de 28 graden, denk ik.
Na dit bezoek nog een stukje gereden tot we een mooie plek zagen om te lunchen. Lekker broodjes gesmeerd en meloen gegeten. We hebben daar zo'n uurtje gezeten voordat we weer verder gingen.
Aangekomen in Banff hebben we eerst wat boodschappen gedaan voor onze laatste dagen in Canada. Daarna naar Tunnel Mountain Campground. Helaas stonden we hier niet naast elkaar op de Campground. Dus we moeten een eindje lopen om bij elkaar te komen. We zitten ergens boven op een berg, dus we hebben wel een heerlijk windje. We hebben lekker zalm gegeten, de bedoeling was op de bbq, maar helaas was de gasfles leeg, dus toen de oven maar aangestoken. Lekker met salade en olijvenbrood en zelfgemaakte knoflookboter.