Dag 19

Rijdag van Las Vegas naar Mammothlakes

Ik, Judith, wil even nog wat kwijt over Las Vegas! Wat een belevenis en wat een pracht en praal. De jongens en ik keken onze ogen uit. Wat gaaf om overdag te kijken met je eigen camper. We wisten niet hoe snel we alles op de foto en film moesten krijgen. En 's avonds met de taxi was al leuk. We hebben binnen gekeken bij de Adidas winkel, de Nikestore, de M&M wereld, echt waar, een winkel met alleen maar spullen en snoep van M&Ms. De Coca Cola winkel, het Ceasars Palace hotel, prachtig, met gokhallen, ouwe mannen met jonge vrouwen, vrouwen op stiletto's die er niet op kunnen lopen, botoxvrouwen, neptieten en ga zo maar door. Daar werd ook een vuurwerkshow gegeven, geen lullige hoor, hij duurde wel een kwartier. Het MGM hotel, de thuisbasis van DJ Tiesto. Bij het Bellagiohotel werd elk kwartier een ander fonteinenshow gegeven. Het Venetiehotel waar je binnen en buiten met een gondel kan varen. Het Parijshotel incl. Arc de Triomphe en Eifeltoren. Het New York hotel compleet met vrijheidsbeeld en achtbaan om het hotel heen gebouwd. Het is teveel om op te noemen!
Oke, vandaag werden wij om negen uur wakker en het was weer benauwd warm. Buiten ontbeten en vertrokken om kwart over tien. Het was best wel een intensieve rit voor Robert. Er stond veel wind waardoor we vele tornadootjes gezien hebben. We reden er zelfs nog door eentje heen. Ik heb daardoor niet gereden. Op 1 van de foto's zijn de tornado's ook te zien. Het laatste stuk van de reis was wel leuk om te rijden voor Robert. Het leek alsof we in een achtbaan zaten. Vele scherpe bochtjes, smalle wegen en dwars door de bergen. Dion vond het iets minder. Hij werd een beetje wagenziek. Omdat we neegens konden stoppen heb ik zo goed en zo kwaad als het ging, broodjes onderweg gemaakt. In een achtbaan, ik vond het een hele uitdaging!! ;-)
Om kwart over vier waren we op de camping. Inchecken, en we stonden te klapperen met onze oren. Of we geen voedsel en vuilnis buiten willen laten liggen in verband met loslopende beren in dit bosrijk gebied!!! Niet gelogen. En of we ook binnen in de camper al het voedselwaar niet op tafel of voor de ramen willen laten liggen. Want dan slopen ze gewoon je ramen!!! Hahaha, het zal toch niet......... Vandaag de langste route gereden van 530 km. Oh ja, onderweg nog Marco Borsato en Andre Hazes en Junior Hazes luidkeels gezongen met zijn allen. Was gezellig en de tijd vloog.