Dag 1

Eindelijk is het zover.

Het is zover! Vandaag gaan Sabina, Eva, Hiske en ik naar Amerika.
Vanuit Amsterdam vliegen we eerst naar Washington en dan door naar Denver. Om 9 uur zijn we op Schiphol, 3 uur voor de vlucht en dat was wel nodig!
Inchecken lukte helaas niet online bij United, dus een lange rij voor de balie.
Totaal zo'n 2 uur in de rij gestaan voor het inchecken, security check en douane. Daarna snel een koffie en door om te boarden.
Na een prima vlucht aangekomen in Washington. Door de douane ging redelijk snel. Koffers moeten je bij een vlucht van buiten USA zelf van de band halen en inleveren voor de volgende vlucht.
We hadden verwacht dat dit allemaal nogal wat tijd zou kosten, vandaar maar voor de zekerheid 3 uur tussen beide vluchten. Maar alles verliep soepel, zeker omdat je de koffers 10 meter verder al weer kon inleveren.
Nadat we voor de zoveelste keer door een security check kwamen, hadden we dus nog even voordat onze 2e vlucht ging. Nog wat gegeten, rondgehangen en toen op naar Denver. Nog eens 4 uur vliegen!
Zo langzaamaan slaat de vermoeidheid toe, maar even de ogen dicht gedaan.

Wanneer we net geland zijn krijgen we een SMS dat 1 van onze koffers niet met de vlucht is meegegaan. Shit! Maar gelukkig worden we goed geholpen door een aardige medewerkster van United die ons zelfs voorziet van een compleet toiletartikelen set. Want de meeste spullen zitten natuurlijk net in die ene koffer!
Ze belooft dat de koffer nog dezelfde avond geleverd wordt in ons hotel. We zijn benieuwd...
Eindelijk dan om 20.30 uur in ons hotel, lokale tijd dus zijn we al bijna 24 uur wakker. Pfff, dat merk je zeker. Helaas geen biertje in het hotel, dus dan morgen maar op de camping.
Nu eerst lekker slapen en hopen dat morgenochtend de missende koffer geleverd is.......