Dag 17

Nog in Lake Louise

Hai guys,
Omdat zus Laura iedere ochtend kijkt voeg ik vandaag een extra verslag toe...Ik weet niet of ik morgen weer WiFi heb, dus hier onze belevenissen in Lake Louise:
Een fantastische kamer met een heerlijk bed zoals op vrijwel alle locaties tot nu toe.
Lekker ontbeten (inbegrepen, wat lang niet altijd zo is) tussen de Aziaten en Nederlanders.
We ontmoeten veel landgenoten hier, leuk om een praatje te maken en ervaringen uit te wisselen???? hè, ik ontdek opeens de smilies.....
De landgenoten gaan meestal de andere kant op, zodat we elkaar tips kunnen geven????

Na het ontbijt op weg naar het beroemde Lake Moraine, niet zo beroemd als Lake Louise, maar volgens reizigers veel mooier en ongerepter...
We hebben een heerlijke ochtendwandeling van zo'n 2uur gemaakt rond het meer. Redelijk vlak terrein zodat oma niet aan de O2 hoefde na afloop???????????? ??
Daarna op naar Lake Louise, echter dat hadden meer mensen bedacht en na 5 rondjes rijden over de immense parkeerplaats dropen wij weer af zonder het meer gezien te hebben????
We zijn toen wat andere dingen gaan bekijken oa een oud stationnetje dat heritage is maar bij ons een gewoon stationnetje zou zijn.
Het is hier behoorlijk toeristisch, laat ik maar ophouden over de Aziaten......
Laat in de middag hebben we het beroemde Lake wel kunnen bekijken. Het is prachtig, maar vanochtend vond ik toch mooier!!
We zitten nu te wachten om uit eten te gaan terwijl jullie allemaal op 1 oor liggen????????????
De foto' zijn van de 2 meren, van een giga grote kraai en van Bert die zijn best doet met fotograferen zodat ik er ook af en toe op sta
( hij heeft er 150 en ik 1500)??
Nou mensen, werk ze en geniet van het fijne Nederlandse weer.......tot gauw