Dag 10

Reisdag 10

Haha de updates lijken steeds korter te worden. De voornaamste reden is toch wel dat de lang niet zoveel indrukken krijgen en dingen meemaken als in de grote stad en toch is het hier ook wel echt enorm genieten.
Gisteravond geen zin meer in een verhaaltje typen dus vanmorgen nog even tijd voor maken.

Gister heerlijk uitgeslapen na de vermoeiende reisdag van eergisteren. Bij dit hotelletje zit ontbijt inbegrepen dus dat was makkelijk :) Na het ontbijt zijn de de bossen ingelopen voor een serieuze hike (op wandelschoenen, jaja) over 2 bergtoppen van de Green Mountains. De wandeling had een hoogte verschil van 600 ft en dat was voornamelijk door klimmetjes over rotsen en boomstronk. Erg leuk om te doen en de moeite waard want naast een mooie tocht ook nog bovenaan een adembenemend uitzicht. Het beloofde die dag erg warm te worden dus het was best een flinke inspanning.

Na de wandeling (en even opfrissen in het Hotel) zijn we doorgegaan naar een uitzichtpunt met een waterval. Deze was uiteraard veel veel veel kleiner dan in Niagara maar evengoed mooi om te zien. Voor de lunch zijn we neergestreken in de Longtrail Brewery. De plaatselijke brouwerij waar ze verschillende heerlijkheden hadden zowel op eet als drinkgebied. Ik was designated driver dus Thommy heeft vooral heerlijk van de verschillende biertjes genoten, ik van de (ongezoete) ice tea.

Naast de Brewery lag een mooi beekje waar we een half uurtje hebben rondgescharreld on vervolgens toch nog maar weer een biertje te bestellen. Ik heb de fout gemaakt om een rootbeer te bestellen (ze hadden geen bekend frisdrank) en was daarmee direct de helft van m'n glazuur kwijt :p wat is dat spul zoet zeg, smaakte een beetje naar kindertandpasta, haha.

Aan het eind van de middag hebben we het hotel nog even aangetikt en 's avonds een tapas dinertje bij Garlic. In de Ierse Pub bij ons hotel hebben we een heuse competitie Oud Hollands Ganzenbord gedaan. Een super leuk spel wat Thommys D&D vrienden voor ons hebben gemaakt met onze eigen foto's op de verschillende plaatjes.

Vandaag regent het dus we hebben net tijdens het ontbijt een slecht weer plan opgezet. De details daarvan lezen jullie morgen :)