Dag 17

Reisdag 17 Een dagje vol ontspanning en lekker eten

Vandaag stond een dag op het strand liggen en Pismo ontdekken op het programma. Helaas bleek 's ochtends al snel dat een flinke wolk roet in het eten zojuist gooien. Omdat Thommy de afgelopen wat verbrand was hebben we besloten om lekker in het hotel te relaxen (boekje lezen, serietje kijken) en niet naar het volgende plaatsje zonder wolk te rijden.
Rond het middaguur zijn we naar Pismo gereden en daar hebben we een overheerlijk ultra-amerikaanse burger mèt voor mij glutenvrij broodje bij het Cool Cat Café. Na de lunch zijn we onder het genot van een ijsje verder gewandeld door het dorpje van Pismo. Helaas nog steeds in de wolken dus op het strand was het nog niet zo aangenaam.
Uiteindelijk dan toch maar even terug naar het hotel, deze dagen waren vooral ook gepland om niks te doen, dus heerlijk boekje er weer bij gepakt.
Aan het eind van de middag hebben we heerlijk zitten borrelen bij de Pismo Brewing company, waar Thommy alle soorten heeft geproeft (ik zou rijden). En 's avonds hebben we geweldig oesters en vis gegeten bij het super verfijnde, sea side view restaurant The Oyster Loft. Heel erg lekker!!!
Als dessert nog een klein ijsje voor mij en nog even op het strand kijken, waar de surfers zich niet door de kou lieten wegsturen....