Dag 19

Reisdag 19

Vanmorgen zijn we vertrokken uit Pismo om onze weg te vervolgen naar de laatste bestemming van deze reis totdat we weer naar huis gaan. Het was een reis van een kleine 4 uur waarbij we rond lunchtijd even Santa Barbara in zijn gedoken voor een korte pauze. Wederom was de weg naar het zuiden prachtig. We reden langs prachtige kustlijnen maar ook weer door berglandschappen. Een waar genot.
Eenmaal aangekomen in Santa Monica hebben we snel de koffers gedropt om het einde van de middag en avond in bruisend Santa Monica door te brengen. Vanaf het hotel was dat nog wel een half uurtje lopen. We hebben eerst een paar uurtjes heerlijk op het strand gelegen, en het was zowaar zonnig! Toen de warmte een beetje uit de zon was en het wat begon af te koelen zijn we naar de beroemde pier van Santa Monica gelopen. Daar hebben we ons vermaakt met rondkijken maar ook een ritje in het reuzenrad met prachtig uitzicht over Santa Monica.
Toen we de pier goed in ons opgenomen hebben zijn we verder naar de binnenstad van Santa Monica gegaan waar op 3rd street een gezellige drukte op ons wacht. De straat is een drukke winkelstraat en veel straatmuzikanten en (eet)kraampjes. Hier hebben we ons de rest van de avond vermaakt. Vandaag de laatste volle dag vakantie. Maandag vliegen we aan het einde van de middag. Even dacht ik dat er geen einde aan zou komen maar helaas, ook dit gaat voorbij. Vergeet niet om je reactie achter te laten!