Dag 20

Reisdag 20 de laatste volle dag

En dan het voor laatste reisverslag...
De laatste volle dag in Los Angeles. Goed ik wist dat ik met een lieve Delftse man ging trouwen, en ook dat hij best een fascinatie heeft voor D&D'en en Final Fantasy....
De laatste paar jaren is mij ook steeds vaker opgevallen dat mijn lief 's ochtends vroeg naar Max Verstappen en/of raketlanceringen kijkt. Nu zul je denken, 1. Wat heeft dit te maken met jullie reis? En 2. Je hoeft niet alles aan de buitenwereld te melden.
Ik ben het opzich eens met jullie gedachtengang maar dit is toch wel even van essentieel belang om te delen. Vandaag hebben wij namelijk gedurende de gehele ochtend en middag, in een auto gezeten richting het Vanderberg air force base om live te gaan kijken naar een raketlancering. Nou duurt de lancering slechts 3 minuten maar laat dat nou vlakbij Pismo liggen... Ohja, daar kwamen we gister vandaan. Dus vandaag kleine 3 uur heen en ruim 3 uur terug. Ach een huwelijk is geven en nemen denk ik dan maar....ik zit een beetje te piepen maar ik was van te voren dan ook even vergeten dat het een roadtrip met mijn nieuwe echtgenoot in een Mustang over de Amerikaanse wegen zou betreffen!! <3 uiteindelijk dus niets minder dan een top middagje. Terug in de bewoonde wereld om een uur of 17 zijn we naar Hollywood gereden. We hebben de avond heerlijk over de walk of fame geflaneerd, onze ogen uit geleken, gegeten en cocktails gedronken (althans, ik want ik hoefde niet te rijden). Uiteindelijk een mooie route langs the hollywood sign genomen om weer uit te komen bij ons hotel. Morgen hebben we nog de ochtend voor onszelf en dan naar LAX voor onze vlucht naar Amsterdam.