Dag 3

Reisdag 3,overzicht en uitzicht

Vandaag zijn we begonnen met een mooi uitzicht over heel Manhattan en alles eromheen; The Top of the Rock. De lucht was strak blauw en het was erg helder dus we konden ver kijken. Vanaf dat punt kun je Central Park heel goed zien maar ook alle skyscrapers en stratenblokken zijn goed te zien.

Nadat we alles goed in ons hebben opgenomen zijn we voor ontbijt opnieuw naar Stardust gegaan. Dit was ook mede veroorzaakt doordat we ons na de musical van gisteravond geïnspireerd voelde, het wederom was het een feestje. Thommy had een bagel besteld die alle kleuren van de regenboog had (zie foto).

Na het ontbijt was het tijd om de bus te pakken die via uptown (Hell's Kitchen en Harlem) langs 5th avenue, ook wel Museum avenue genoemd, gaat. Er stond een museum op de originele planning alleen hadden we geen rekening gehouden met al het verkeer op Manhattan. Tegen de tijd dat we zijn aangekomen bij het museum moeten we door om op tijd bij de latere activiteit te zijn. Dus voor vandaag hebben we het museum overgeslagen. We hebben wel een heerlijke wandeling door Central Park gemaakt.

Eenmaal terug in het Theater district hebben we de rij opgezocht om de Late Show bij te wonen. Als je in de rij staat waan je je zomaar in de Efteling op een zonnige zaterdag in juli,het is nl druk zonder enige vorm van beweging. We hadden priority kaarten maar dat gold ook voor alle mensen om ons heen. Voordat we eenmaal binnen waren hebben we eerst 1,5 uur buiten gestaan.
Het was het absoluut waard, ontzettend leuk om een opname bij te wonen. Voor de fanatiekelingen onder jullie is het goed om te weten dat we bij de show aanwezig waren die morgen wordt uitgezonden en dat we links onderin zaten. We denken echter dat we niet echt in beeld zijn geweest.

Nu zijn we nog even lekker wat aan het eten. Liefs van ons :*