Dag 5

Reisdag 5, de laatste volle dag in NYC

We liggen heerlijk in Central Park. Thommy is net in slaap gevallen dus mooi even tijd om jullie op de hoogte te houden van onze reis. Vandaag was de laatste dag NYC dus hoog tijd om de balans op te maken en even alle vouchers die we nog over hadden te bekijken. Het plan was gemaakt, eerst even shoppen bij Macy's en vervolgens de metro pakken richting een lunchtentje en the Brooklyn Brewery.

Macy's ging goed, vooral Thommy heeft gewerkt aan zijn hoog nodige nieuwe garderobe. De afdeling Tommy Hilfiger was erg blij met ons, ik heb het beschaafd gehouden bij 1 spijkerbroek van een bijzonder merk(foto) . Ik wilde nog een nieuw Tommy Girl shirtje maar die hebben we niet meer gevonden. Eenmaal uitgestopt werd de koers gezet naar het metro station om de lunchtent te zoeken. Onderweg kwamen we langs een super leuk parkje met allemaal streetfood kraampjes en we besloten al snel dat we hier zouden blijven plakken, heerlijk!

Daar merkten we al snel dat we toch nog niet bijgekomen zijn van ons huwelijk en alle planning die daar voorafgegaan aan is. Na 4 dagen powertoerisme in New York was het toch nodig om even een stapje terug te doen en te relaxen (don't worry, we hebben al een brouwerij in San Francisco uitgezocht om het in te halen). Dus we hebben besloten om terug te gaan naar het hotel, shoppings daar achter te laten en met een kleedje, spelletje en fles wijn ons even lekker te gaan ontspannen in central park. Na een aantal spellen Flux en 2 spelletjes Yahtzee lig ik op kop. Straks nog even wat eten en dan koersen we morgen richting The Fingerlakes, spreek jullie daar.
P.S. Vandaag proosten we op onze 1 week anniversary ????

....... Ik moet toch nog even wat toevoegen, inmiddels zijn we weer lekker in het Hotel en hebben we net gegeten in Thommy's nieuwe favoriete restaurant; BarBacon. Een bar/restaurant waar in elk gerecht bacon zit. We zijn aan de bar gaan zitten, hebben een paar biertjes besteld en toen kwam de menu kaart op tafel. De eerste appitizer betrof een tasting van verschillende soorten bacon, uiteraard diende die direct besteld te worden. Daarnaast hebben we nog wat heerlijkheden genoten en Thommy wilde graag een shirtje van het restaurant meenemen (foto).

Na het eten hebben we nog even heerlijk op de trappen van Times Square vertoeft. Ben benieuwd wat morgen voor ons in petto heeft.