Dag 4

Reisdag ehh 4? Ben nu al de tel kwijt

Reisdag 4,gisteren dus. Gisteravond terug in het hotel op bed gestort en er niet meer af gekomen, geen energie meer voor een update. Maar manmanman wat genieten wij van New York City, we doen zoveel en we zien zoveel. Bijna te prachtig en veel om alles op te noemen. Toch ga ik een poging doen....

Gisterochtend hebben we eerst onze fietsen gehuurd, het ontbijt hebben we maar overgeslagen want in de US krijg je zoveel eten... het was wel een keer genoeg.

Maar goed fietsen gehaald dus en we hebben eerst onze koers richting Central Park gezet. Daar hebben we onder het genot van een zonnetje heerlijk rondgefietst en gekeken om halverwege aan te komen bij het Museum of the city of NY. Ook dit museum stond op ons verlanglijstje omdat we het altijd super interessant vinden om de geschiedenis van een bepaalde plek te kennen. De rest van de ochtend hebben we doorgebracht in het museum. Niet alleen de NY geschiedenis hebben we gezien maar ook mooie exposities van NYC met verschillende thema's.

Nadat we alles bekeken hebben zijn we weer op onze fietsen gesprongen en hebben we de fietstocht door central park afgemaakt en zijn we richting times square gefietst. Hier zijn we in het restaurant van Planet hollywood neergestreken voor een lunch. Het was een super toeristische ervaring compleet met alle filmattributen en een Amerikaanse lunch.

Eenmaal onze buikjes volgegeten zijn we weer op de fietsjes gesprongen en hebben we een mooie tocht langs de Hudson en door de verschillende wijken gemaakt.

Aan het eind van de middag hebben we ons nieuwe favoriete restaurant bezocht, een wijn/kaas bar. GEWELDIG! Meer kan ik er eigenlijk niet over zeggen. We hebben heerlijk genoten van de meest heerlijke kazen en wijnen.

's Avonds zijn we met de metro richting de Bronx gegaan om een wedstrijd van de New York Yankees mee te maken. Ook dit was een onvergetelijke ervaring, echt een aanrader! Na de wedstrijd was ik vooral super moe en zijn we gauw ons bedje weer ingedoken.

Nu gauw de deur uit voor een laatste onvergetelijke dag, doei