Dag 14

Grand Teton N.P.

Reisdag 14 Grand Teton N.P.
Het was vandaag maar een rit van 100 km, dus we kwamen al vroeg op de plaats van bestemming aan. Aangezien we nog niet konden inchecken, zijn we naar Jenny Lake gereden om daar te wandelen.
Grand Teton is totaal verschillend van Yellowstone. Yellowstone bestaat volledig uit naaldwoud, terwijl Grand Teton veel gevarieerder is met loofwoud. Het ziet er daardoor ook niet zo donker uit. Als je om je heen kijkt, zie je enorme toppen van bergen. Daar zitten flink wat vierduizenders met gletschers bij. En er zijn ook mooie meren. We zijn om Jenny Lake heen gelopen en hebben aan de overkant het pontje terug genomen.
Terug aan wal stond er tussen de struiken een enorme "elk", een mannetje met een gigantisch gewei. Hij trok zich niets aan van alle mensen die bleven staan. We moesten wel op afstand blijven van de ranger ter plaatse, want dat moet altijd logischerwijs.
We hebben een leuke cabin op een soort vakantieparkje. Er zit zelfs een keukentje in. Jammer alleen dat we al dagen geen "normale" winkel meer zijn tegengekomen, zodat we niets te koken hebben. Dan maar weer uit eten in het enige restaurant in de wijde omgeving. Overigens prima eten. Morgenochtend gaan we op tijd richting Jackson (49 miles), de enige plaats in het gebied, om daar te raften!